PAZAR YERİ DAĞITIM DUYURUSU

İlçemiz Ulubatlı Hasan Mahallesi Çarşı İçi Sokak üzerinde Belediyemizce yeni kurulacak olan Semt Pazar yeri için başvurular bildirilen tarihte başlayacak olup yapılan başvurular arasında yapılacak olan kura işlemi sonucunda tahsisleri yapılarak dağıtılacaktır.

Başvuru Şartları;

Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 12. Maddesi gereğince;

• Sebze ve Meyve ya da belediyece izin verilen diğer gıda ve ihtiyaç maddelerinin satışı yapmak.
  • İlgili Odaya Kayıtlı olmak.
  • Vergi Mükellefi olmak.
  • Başvuru tarihinden önce bir yıl içerisinde belediyece hakkında tahsis iptali kararı verilmemiş olmak.
  • İlgili mevzuatla aranılan diğer şartlara sahip olmak.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

• Vergi Levhası Fotokopisi
  • Oda Kaydı Üyelik Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

Başvuru ve Kura İşlemi;

Başvurular bizzat dilekçe ile Zabıta Müdürlüğüne yapılacak olup başvurular arasında idare tarafından belirlenen tarih ve yerde kura işlemi gerçekleştirilecektir. Başvuru sayısının az olması halinde tüm başvuru sahiplerine yer tahsis işlemleri yapılacaktır. Başvuru yapacak olan esnaflarımızın başvuru şartları başlığı altında belirtilen maddeleri dikkate alması ve istenilen evrakları dilekçe ekinde idareye teslim etmesi önemle rica olunur. Başvurular 14.10.2019 tarihinde başlayacaktır.