BAŞKAN MURAT ERCAN MAZBATASINI ALDI

16 Nisan 2024 tarihinde yayınlandı.

BAŞKAN MURAT ERCAN MAZBATASINI ALDI

MAZBATASINI ALAN BAŞKAN ERCAN’A SİNCAN’DA COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan, görevine resmen başladı. İlçe seçim kurulundan aldığı mazbata ile belediyeye gelen Başkan Ercan’ı, çalışma arkadaşları alkışlarla karşıladı.

Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı belediyenin önünde coşkulu bir kalabalık bekliyordu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özcan ile birlikte gelen Başkan Ercan, belediye personeli ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Başkan Ercan’a çiçek takdim eden personel, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Kendisine duyulan teveccüh karşısında duygulanan Başkan Ercan, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

“Bu coşkulu karşılama için hepinize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşımız beş yıl daha bize yetkiyi verdi. Seçim sonuçları bunu ortaya koydu. Bugün de gittik mazbatamızı aldık” ifadesini kullanan Başkan Ercan “Biliyorum ki geçtiğimiz dönem boyunca çok güzel yatırımlar, eserler ortaya koyduk ve hiçbir gerekçeye sığınmadık. Hiçbir şeyi bahane etmeden hizmete devam edeceğiz. Vatandaşın gönlüne girdik, gönlünde de kalacağız. Giremediklerimizin de gönlüne gireceğiz. Belediye demek hoşgörü demek, güleryüz demek. Dolayısıyla bu duruşla çalışmalarımıza bugüne kadar devam ettik. Bundan sonra da bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum sağolun, var olun.” dedi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan da şunları söyledi:

“Allah nasip etti, Murat Başkanımız bir 5 sene daha görevinin başında. Bu 5 senede inanıyorum ki çıraklık ve kalfalık dönemlerini bitirdi, ustalık dönemiyle sadece Sincan’a değil Ankara’ya Türkiye’ye çok örnek bir belediye başkanlığı yapacak. Öyle bir fırsat var ki önünde AK Belediyecilik farkını, belediyeciliğin b’sinden anlamayan kişilere çok net gösterecek. Bunu Allah’ın izni sizlerin gayret, desteği ve yardımıyla yapacak. Allah yardımcınız olsun.”