BAŞKAN ERCAN GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

28 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

BAŞKAN ERCAN GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Gönül belediyeciliği anlayışla Sincan’a ve insanlara dokunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçeyi sokak sokak geziyor. Yüzleri güldürecek yeni dönem projelerini ve gelecek vizyonunu vatandaşla paylaşan Başkan Ercan, seçim otobüsünden halkı selamlayarak Sincanlılarla kucaklaşıyor.

Her fırsatta vatandaş buluşmaları gerçekleştiren, gençleri ve çocukları yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincanlılarla gönül köprüleri kuruyor.

İlçeyi mahalle mahalle gezerek ilçe sakinlerinin görüş ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Ercan, seçim otobüsü ile vatandaşı selamladı. Başkan Ercan’a ilgi yoğundu. Otobüsten inerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ercan, hem anlattı hem dinledi.

Başkan Murat Ercan’a Sevgi Seli

Sokakta Başkan Ercan’la selamlaşan bir genç “İnşallah kazanırsınız, kazanmanızı çok istiyorum. “Diyerek yanındayız mesajı verdi. En zor günlerinde Başkan Ercan’ın kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden bir vatandaş ise “Ablam vefat etti, cenazesinde çok destek gördüm. Bunu hiç unutmuyorum.” sözleriyle Başkan Ercan’ın gönüllere dokunduğunu dile getirdi.

Başkan Murat Ercan güngörmüşlerin de duasını aldı. Güngörmüş vatandaşlardan biri “Büyük bir farkla geleceksin, inanıyorum.” sözleriyle Başkan Ercan’a tam destek verdi.

Başkan Ercan’a sarılarak bir anısını paylaşan bir vatandaş ise “Benim torunuma yemek ısmarlamışsın, resminiz var, ‘dede başkasına oy verme diyor’ dedim zaten başkasına oy vermeyeceğiz.” diyerek sevgisini ifade etti.

Vatandaş ziyaretlerine yoğun bir tempoyla devam eden Başkan Ercan, Limon Pazarı ve Vatan Caddesi esnaflarıyla bir araya gelerek sohbet etti, hayırlı işler diledi.

Sincanlı vatandaş ve esnafların her daim yanında olduğunu ifade eden Başkan Ercan “Eser, hizmet ve projelerimizle esnafımızın işlerini bereketlendirmeye, vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” dedi.