BAŞKAN ERCAN YENİKENT SAKİNLERİYLE İFTAR’DA BULUŞTU
24.05.2018

Sincan’ın dört bir yanında düzenlenen iftar ve etkinlik programlarıyla Ramazan dolu dolu yaşanıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Mübarek Ramazan ayının her günü başka bir bölgede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Ercan’ın bu kez Yenikent’te iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde Başkan Ercan’ın yanı sıra Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, Milletvekili adayları Hacı Turan, Kurtcan Çelebi, Meryem Göka ve Mücahit Efe de yer aldı.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Ramazan Etkinliklerinin 8. gününde Savaş Talha sahne aldı. Talha ilahileriyle Sincanlıların büyük beğenisini topladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile MHP Ankara milletvekili adayı Erkan Haberal da Savaş Talha’yı dinledi.

KÜLTÜR ÇADIRINDA SOHBET

Konserin ardından Lale Meydanında kurulan Kültür Çadırı kapılarını Sincan halkına açtı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile MHP Ankara Milletvekili adayı Erkan Haberal da çadırda vatandaşlarla bir araya geldi. Haberal konuşmasında Cumhur ittifakının önemine dikkat çekti, “Biz tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan diyenleri tercih ettik. Aramıza nifak sokmak isteyenleri, dün öyleydiniz şimdi böylesiniz diyenleri dinlemeyin, elinizin tersiyle itin. Biz Türkiye için, bu millet için varız.” dedi. Başkan Ercan da “MHP ile milli ve manevi duygular paydasında zaten birdik. Milletin geleceği, devletin bekası söz konusu olduğunda nasıl kenetlendiğimizi dosta düşmana gösterdik. İnşallah 24 Haziran’da dualarınız ve desteğinizle en iyi sonuçla çıkacağız.” diye konuştu.