SİNCAN’DA RAMAZAN COŞKUSU LALE MEYDANINDA YAŞANIYOR
22.05.2018

Sincan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle Ramazan dolu dolu yaşanıyor. Ramazan’ın ikinci gününde de Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla bir aradaydı. Başkan Ercan Sincan’da bulunan ÇATI DER’in düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftarın ardından Fatih Emre Cami’sinde teravih namazı kılan Başkan Ercan Lale meydanında sahne alan ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı’yı dinledi.

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri coşkuyla devam ediyor.  Ramazan’ın ikinci gününde de Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan halkla iç içeydi. Başkan Ercan Ak parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arlanargun ile birlikte ÇATI-DER’in düzenlediği İftar yemeğine katıldı. İftarın ardından Fatih Emre Cami’sinde teravih namazı kılan Başkan Ercan ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı’yı dinlemek için Lale Meydanı’ndaydı.

BAŞKAN ERCAN DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında ikinci günde Lale meydanında sahne alan Ünlü Şair Dursun Ali Erzincanlı Sincan halkına şiir dinletisi sundu. Erzincanlı,15 Temmuz’da Şehit olan Ömer Halis Demir için kaleme aldığı 30 Kuş şiirini okurken Sincan halkı gözyaşlarını tutamadı. Dursun Ali Erzincanlı’yı beğeniyle dinleyen Başkan Ercan da duygu dolu anlar yaşadı.

BAŞKAN ERCAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Lale meydanında konuşma yapan Başkan Ercan Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurguladı; “Allah’ın izniyle bu milleti kimse yıkamayacak. Her türlü oyun oynanıyor ama bu darbeler bizi daha da güçlü kıldı. Önümüzdeki 24 Haziran sürecinden de dimdik çıkacağız ve Türkiye, onlar istese de istemese de Dünyada adaleti tesis edecek.” Diye konuştu.