BAŞKAN ERCAN GEZMEDİK SOKAK ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
14.05.2018

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olamaya özen gösteren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan sokaklarını karış karış geziyor. Başkan Ercan’ın bu kez durağı Andiçen Mahallesi oldu.Andiçen sakinleri Başkan Ercan’ı yoğun ilgiyle karşıladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ercan Andiçen Mahallesi’ni ziyaret etti, esnaf ve vatandaşın taleplerini yerinde dinledi.

SEÇİM İSTİŞARELERİ

Başkan Ercan, Sincan’da gerçekleştirilen hizmetler ve 24 Haziran sürecinde seçim çalışmaları hakkında esnafla istişarelerde bulundu. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da uzun uzun sohbet eden Başkan Ercan seçim öncesi halkın taleplerine kulak verdi.

“SİNCAN İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Ercan Sincan Peçenek caddesi Esnafı Yardımlaşma Derneğini de ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Murat Ercan “24 Haziran'da sandıktan zaferle çıkmak için gece gündüz, yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarihi oy oranını yakalamak için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu. Esnaf da Başkan Ercan’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.