BAŞKAN ERCAN YENİ PROJELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI

8 Mart 2024 tarihinde yayınlandı.

BAŞKAN ERCAN GENÇLERİN SOHBETİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN ERCAN YENİ PROJELERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede büyük coşku ve katılımla gerçekleşen lansman toplantısının ardından vatandaş buluşmalarına ara vermeden devam etti. Gökçek Mahallesinde gençlerle bir araya gelen Başkan Ercan, gençlerin masasına konuk oldu, Sincan’a yönelik yeni projeleri anlattı; fikir alışverişinde bulundu.

Eğitimden kültüre spordan sanata her alanda genç nesillerin tam donanımlı yetişmesi için durmaksızın çalışan ve yeni projeler üreten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerle buluşmaya çok önem veriyor.

Başkan Ercan Gökçek Mahallesinde gençlerin masasına konuk oldu.

Hem hayata dair, hem Sincan’a yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar çok sayıda projeyi gençlere armağan ettiklerini belirtti, sayılarının artacağını ifade etti.

“Gençlerimiz Yeni Projelerimiz İçin Oldukça Heyecanlı”

Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Murat Ercan, “Gençlerimiz onlar için hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar, yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlı” açıklamasında bulundu.