SİNCAN BELEDİYESİ İNTERAKTİF TİYATRO İLE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EDİYOR

28 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Sincan Belediyesi, bağımlılığın zararlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla okullarda interaktif tiyatro gösterisi düzenliyor. “Hayata Ayna Tutalım” adlı oyunda öğrencilere ter türlü bağımlılığın zararları anlatılıyor. Öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.
Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Sincan Belediyesi, öğrencileri tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Sincan genelindeki tüm okulları ziyaret ediyor.
“HAYATA AYNA TUTALIM”
“Hayata Ayna Tutalım” adlı interaktif tiyatro oyunda her türlü bağımlılığın olumsuz etkileri, zararlı alışkanlıkların gençlere ve ailelere yaşatmış olduğu yıkımlar ve toplum üzerindeki etkilerine vurgu yapılıyor. Oyun ilk olarak Yenikent İlksan Anadolu Lisesi’nde sahnelendi.
Oyun sonunda öğrenciler oyunun kendilerini bilinçlendirdiğini ifade ederek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.