KAYMAKAM KÜÇÜK, BAŞKAN ERCAN’I ZİYARET ETTİ

7 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Başkan Ercan’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Küçük, Başkan Ercan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Küçük “Başkanımız Murat Ercan’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Sincan halkı için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Birlik içinde olduğumuz zaman ilçemize büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Kaymakam Abdullah Küçük’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini belirtti. Karşılıklı sohbetin ardından ziyaret son buldu.