BAŞKAN ERCAN’A AK PARTİ’DEN ZİYARET

7 Nisan 2021 tarihinde yayınlandı.

10 Kasım tarihinde Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Ercan’a AK Parti Sincan İlçe Başkan Vekili Soner Arslanargun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu. Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Ercan’ı ilk ziyaret edenlerden biri de AK Parti Sincan İlçe Başkan Vekili Soner Arslanargun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. Ziyarette bir açıklama yapan Arslanargun “Belediyemizle omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da “AK Parti Sincan İlçe Başkan Vekili Soner Arslanargun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ni belediyemizde misafir etmek bizleri oldukça mutlu etti” şeklinde konuştu.