SİNCAN BELEDİYESİNDEN İFTAR VE GÖNÜL SOFRASI
28.05.2019

Sincan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Balkanlar’da yaşayan kardeşlerini unutmadı, Ramazan boyunca iftar ve gönül sofraları kurdu.

Gönül sofralarını ülke sınırları dışına taşıyan Sincan Belediyesi 2 farklı ülkede 3 ayrı noktada kurduğu iftar sofralarında Ramazan ayının bereketini, paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kardeş belediyecilik kapsamında Kosova'nın Prizren, Bosna Hersek'in Doboj Jug ve Travnik şehirlerinde kurulan iftar sofralarında her gün binlerce kişi bir araya gelip orucunu açtı.

“MEKANLAR FARKLI; DUALAR VE GÖNÜLLER BİR”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Yurtdışındaki kardeşlerimizle birlikte gönül köprüleri kurarak Ramazan'ın bereketini, paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşlerimiz ile aynı sofrada olmasak da gönüllerimizdeki dualarda bir araya geliyoruz.” dedi.