BAŞKAN ERCAN TÖREKENT ESNAFI İLE BULUŞTU
3.05.2019

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Törekent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ercan yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Törekent’ikarış karış dolaşan Başkan Ercan girmedik iş yeri bırakmadı, esnaf ile çay içip sohbet etti.

Başkan Ercan, “Sincan olarak büyük bir aile olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Herkesi ailemizden bir birey olarak görüp, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da Sincanımız için daha da çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TÖREKENT ESNAFININ İLGİSİ YOĞUNDU.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın gün boyu süren Törekent ziyaretlerinde vatandaşların ilgisi de oldukça yoğundu. Görüşlerini ve taleplerini bizzat iletmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti.