BAŞKAN TUNA, SİNCAN HAYVANCILIK BÖLGESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
08.12.2012

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Hayvancılık Bölgesini ziyaret etti. Başkan Tuna, bölgenin mevcut durumu, alt yapı çalışmaları ve yeni çiftliklerle ilgili bilgi aldı. Sincan Hayvancılık Bölgesi yönetimi de Başkan Tuna’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ ve Sincan Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Çetinkaya Sincan Organize Hayvancılık Bölgesi’ni ziyaret etti. Başkan Tuna’yı bölgede kalabalık bir grup karşıladı. Sincan Hayvancılık Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Mermer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Tuna’ya bölge hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

Başkan Tuna’ya desteklerinden dolayı  teşekkür eden Sincan Hayvancılık Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Mermer; “Başkanımızın buraya gelip bizleri ziyaret etmesinden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Sincan Belediye Başkanımız Mustafa Tuna’ya ve ekibine desteklerinden çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sincan Organize Hayvancılık Bölgesinin kısa sürede önemli mesafeler katettiğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’da “Ülkemize yatırım yapan sanayicimizin her zaman yanındayız. Belediye olarak yetkilerimiz dahilinde elimizden geleni yapmak bizim vazifemiz…” dedi.