BAŞKAN ERCAN GÜNGÖRMÜŞ BÜYÜKLERİMİZİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI
3.10.2018

Sincan’da “Dünya Yaşlılar Günü” kutlandı. Sincan Belediyesi 1 Ekim “Dünya Yaşlılar Günü” vesilesiyle Güngörmüşler konaklarında özel bir program düzenledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da programa katılarak güngörmüşlerin tek tek halini ve hatırını sordu.

Sincan Belediyesi, güngörmüşleri “Dünya Yaşlılar Günü”nde de yalnız bırakmadı. Konaklarda güngörmüş büyüklerimize özel “Bereket büyüklerle beraberdir” adlı seminer verildi. Uzman konuşmacılar güngörmüşlerle bol bol sohbet etti.

“BİZİ BU GÜNDE DE UNUTMADILAR”

Konaklarda bir yandan çaylarını yudumlayan bir yandan da hoş vakit geçiren güngörmüşler hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı.Sincan Belediyesi’nin “Dünya Yaşlılar Günü”nde kendilerini unutmayarak böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden güngörmüşler Başkan Ercan’a teşekkür etti.

“BÜYÜKLERİMİZ HER ZAMAN BAŞ TACIMIZ”

Güngörmüşlerin rahat etmesini çok önemsediklerini ifade eden Başkan Ercan “Sadece bir gün değil, her zaman büyüklerimizin yanındayız. Büyüklerimizin tecrübeleri bizlere yol göstermektedir. Tüm büyüklerimin Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, kendilerine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum “diye konuştu. Başkan Ercan, “Güngörmüş büyüklerimiz için biz de Sincan Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde çalışmaya gayret ediyoruz. İnşallah hizmetlerimizden memnun olup bize dua edersiniz” sözleriyle de büyüklerden dua istedi.