BAŞKAN ERCAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
18.09.2018

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılması dolayısıyla okul ziyaretlerinde bulunarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlk olarak Başkan Ercan Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ile birlikte Şehit Musa Özalkan İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı. Programda konuşan Başkan Ercan “2018-2019 eğitim ve öğretim yılımızın öğrenci ve öğretmenlerimize; tüm Sincan’a, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” sözleriyle öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Başkan Ercan ve protokol Sincan Belediyesi tarafından okul içerisine yaptırılan Şehitlik köşesini ziyaret etti.

BAŞKAN ERCAN SINIFLARI GEZDİ

Başkan Ercan Yenikent Bucuk İlköğretim Okulu, Yenikent İlksan İlköğretim Okulu ve Burak Reis İlköğretim Okulu'nu da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kırtasiye malzemeleriyle dolu bir çanta hediye eden Başkan Ercan sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle hoş vakit geçirdi.