BAŞKAN ERCAN İFTAR ÇADIRINDA ORUCUNU AÇTI
24.05.2018

Sincan’da Ramazan, ruhuna yakışır bir atmosferde yaşanıyor. Her gün akşam düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayı dolu dolu geçiyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Mübarek Ramazan ayında da Sincan halkını yalnız bırakmıyor. Başkan Ercan bu kez Kent Meydanı karşısında kurulan iftar çadırında orucunu açtı. Ardından Lale Meydanı’nda sahne alan Ensar Kardeşleri dinledi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan İlçe halkı ile birlikte iftar çadırındaydı. Vatandaşlarla birlikte ezanın okunmasını bekleyen Başkan Ercan sofraları gezerek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. İftarını vatandaşlarla birlikte açan Başkan Ercan’a Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da eşlik etti.

SİNCAN HALKI MEMNUN

Başkan Ercan iftar çadırına gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. İftar sonrasıvatandaşlarla sohbet eden Başkan Ercan Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı. Başkan Ercan’ın yakın ilgisinden mutluluk duyan vatandaşlar ise hizmetinden dolayı Sincan Belediyesi'ne teşekkür etti.

RAMAZAN AKŞAMLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

İftarın ardından Lale Meydanı Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Çocuklar için kukla ve animasyon gösterilerinin ardından ünlü sanatçılar sahne alıyor. Bu kez Ensar kardeşler Sincan halkıyla buluştu. Başkan Ercan ve Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun daEnsar Kardeşleri dinledi. Konser sonrası konuşma yapan Başkan Ercan 24 Haziran sürecinde yoğun çalışmalar yaptıklarını vurgularken; İlçe Başkanı Arslanargun da “Sincan’ın bu seçimlerde de üstüne düşeni fazlasıyla yapacağına olan inancım tam.” diye konuştu.