RAMAZAN AKŞAMLARININ ADRESİ SİNCAN OLACAK
22.05.2018

Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmayı amaçlayan Sincan Belediyesi, on bir ayın sultanını karşılamaya hazır. Sincan, çeşitli noktalara kurulan sahnelerle ramazanı bu yıl da dolu dolu yaşayacak. Birbirinden değerli ve ünlü sanatçılardan oluşan konser programlarına ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yapacak.

Mübarek Ramazan ayı etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Konserler, Hacivat Karagöz, kukla, semazen gösterileri, Kur’an-ı Kerim ziyafeti, şiirler, ilahi dinletileriyle Sincan her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Lale Meydanı, Yenikent, Fatih ve Temelli’ye dev sahneler kuran Sincan Belediyesi, geleneksel Ramazan akşamlarını vatandaşla buluşturuyor. Orta oyunlarından animasyon gösterisine, gölge oyunlarından kukla gösterisine kadar birçok etkinlik ile kültürümüzü gün yüzüne çıkaran Sincan Belediyesi, konserlerle de Sincan halkına ramazanı dolu dolu yaşatmaya hazırlanıyor.

SİNCAN RAMAZAN’DA ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAYACAK

Dursun Ali Erzincanlı, Yusuf Güney, İbrahim Sadri, Mustafa Ceceli, Necip Karakaya, Uğur Işılak, Ahmet Özhan, Ömer Faruk Güney gibi birbirinden değerli sanatçılar Sincanlılarla buluşacak.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİ”

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ramazan’ın huzurunu birlikte yaşamak için tüm halkı Sincan’a davet etti, “Mübarek Ramazan ayının ruhuna yakışır bir etkinlik programımızla halkımızın bu ayı en güzel şekilde yaşamaları için çalışıyoruz” diye konuştu.