BAŞKAN ERCAN’DAN MAHALLE SAKİNLERİNE ZİYARET
26.12.2017

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Fırsat buldukça vatandaşlarla birebir görüşen Başkan Ercan, bu kez Akşemsettin mahallesine ziyarette bulundu. Sincan’ın yönetiminde ilçe sakinlerinin söz sahibi olması adına mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Başkan Ercan, Sincanlıların şehrin sakini değil, sahibi olduğunu ifade etti.

Göreve geldiği günden bu yana halkla sürekli istişare halinde bir yönetim anlayışı benimseyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu kez vatandaşların görüş ve isteklerini yerinde dinlemek amacıyla Akşemsettin mahallesine ziyarette bulundu.

SİNCANLILAR İLÇE SAKİNİ DEĞİL, SAHİBİ

Sincan’ın yönetiminde ilçe sakinlerinin söz sahibi olması adına mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Başkan Ercan, “Sincanlıların şehrin sakini değil, sahibi olduğunu göstermek için hemşerilerimizle sık sık buluşarak onların fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerini yerinde dinliyoruz" dedi. Yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Ercan, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarını belirtti. Başkan Ercan, ilçede devam eden projeleri de mahalle sakinleriyle paylaştı.

Mahalle sakinleri de ziyaretinden dolayı Başkan Ercan’a teşekkürlerini iletti.